Još nema komentara

Godišnja izvještajna skupština 2020.

U nedjelju 16. veljače održana je Godišnja izvještajna skupština HPD „Belecgrad“ Belec pri Planinarskoj kući Belecgrad u podnožju Ivančice. Skupštini je prisustvovalo 40 članova Društva različite dobi i spolova.

Predstavljena su sljedeća Izvješća, Programi i Planovi:

  1.  Izvješća o radu Društava u 2019. god.
  2.  Izvješća o radu Nadzornog odbora u 2019. god.
  3.  Izvješća o radu Suda časti u 2019. god.
  4. Izvješće o materijalno-financijskom poslovanju Društva u 2019. god.
  5. Program rada za 2020.g.
  6.  Finacijski plan za 2020.g.

 

Sva su izvješća i planovi jednoglasno prihvaćeni. Uočen je marljiv svestrani rad belečkih planinara u 2019.godini koji je vidljiv u narednim aktivnostima:

  • Učlanjenje 36 novih članova tijekom 2019.g.
  • Organizacija i provedba većeg broja društvenih izleta(16) po RH  i R. Sloveniji(2).
  • Odražavanje i označavanje postojećih staza i putova te postavljanje većeg broja novih standardiziranih putokaznih ploča.
  • Odražavanje Planinarske kuće Belecgrad i redovito volontiranje planinara u kući svake nedjelje.
  • Uspješna provedba 2 vrijedna projekta koji su sufinancirani sredstvima Grada Zlatara(projekt Pinklec na pleča sem del) i KZŽ-e (projekt Na breg, planinarska školo).
  • Članovi  Društva su se školovali u: Općoj planinarskoj školi, Maloj planinarskoj školi, Tečaj za markaciste, Vježbe vodiča društvenih izleta…

Predstavljeno Financijsko izvješće je pokazalo da je Društvo štedljivo i skrbno, a Financijski plan je otkrio mnogobrojne želje koje bi se ostvarile da postoje dostatna financijska sredstva.

Nadzorni odbor i Sud časti kao sastavnice kontrole rada društva nisu imali nikakvu negativnu primjedbu o radu Društva 2010.g., a prisutni su istakli da je rad belečkih planinara, u tako jednoj maloj sredini, dobar primjer drugima da se može puno toga postići.

Na kraju sjednice održano je kratko veselo druženje svih prisutnih.

Komentari su zatvoreni .